Google Analytics 

 

Wanneer u investeert in een Google SEO of een Google AdWords-campagne dan wilt u ook zien of dat resultaat heeft. iActiv kan voor u een Google Analytics-account maken en koppelen aan uw website, waardoor u alle gegevens van de bezoekers registreert. U kunt dan bijvoorbeeld zien waar uw bezoeker vandaan komt, hoelang hij of zij op uw website is geweest, welke pagina's men heeft bezocht en op welke manier de potentiële klant bij u is terechtgekomen. Door deze informatie kunnen we uw advertenties steeds beter op uw doelgroep afstemmen. 

 

Meten is weten

Wanneer u verschillende producten op uw website heeft staan en u weet welke producten het meest worden bekeken en best worden verkocht en welke producten niet, dan kunnen we met deze kennis gericht gaan investeren in de producten die achterblijven.

U kunt er ook voor kiezen om minder geld in deze producten te investeren en uw geld effectiever te gebruiken. Wij helpen u graag om uw bezoekersstatistieken op de juiste wijze te interpreteren en uw budget optimaal te besteden.

 

Wat kunt u van iActiv verwachten?

  • Wij maken gratis een Google Analytics-account voor u aan (alleen bij afname van een Google AdWords- of SEO-pakket van iActiv).
  • Wij analyseren uw bezoekersstatistieken.
  • U ontvangt duidelijke rapportages over het gedrag van de bezoekers op uw website.
  • U ontvangt van ons professioneel advies over mogelijke vervolg stappen.

 

 

  1. Neem contact op